lauantai 24. elokuuta 2013

sisustamista

Ciao Bellat ! Ajattelin tehdä pitkästä aikaa pienen postauksen kodistamme, koska en oo jaksanu sitä videoo mitenkää muokata.. Ja sen videon kuvaamisenkin jälkeen on tapahtunut muutoksia. Mähän oon tunnetusti aikamoinen himohamstraaja. Rakastan kynttilöitä, koriste hikkoja-, kivä ja maljakoita. Niitä meidän asunnosta löytyykin.  Mutta tosiaan, eilen palkkapäivän kunniaks käytiin IKEASSA. Tällä kertaa, meillä oli jopa ihan oikeasti sinne "asiaa". Nimittäi nyt kun syksy on alkanut tehdä tuloaan ja illat pimenee, niin meidän ikkunoista näkyy kaikki, jotenka ikkunat kaipasivat säle-, tai rullaverhoja.  Päädyttiin kuitenki rullaverhoihin, koska edellisessä asunnossa oli säleverhot enkä tykänny niistä..  Ikeasta myös tarttui mukaan Uusi harmaan sävyinen suihkuverho, pari säilytys laatikkoa, lamppu ja peili. Kun muutettiin tänne myyrmäkeen halusin, että vessa olisi kirjavanvärinen, mutta nyt olen tullut toisiin aatoksiin. Halusin mahdollisimman yksinkertaisen.. Jotenka sininen suihkuverho ja matto vaihtuivat harmaisiin. Kynttilät jotka olivat ennen sinisiä ne vaihtuivat valkosisiin. Siniset koritkin sai lähteä.. Ja yksi asia unohtui kuvat, meidän uusi "shamppoo"teline, no voi pahus. Mutta siis tälläiseltä meidän kylpyhuone nyt näyttää. 


Makuhuoneessa on uudet mustat verhot, ruskeiden vieressä. Tai itseasissa ne eivät ole uudet, vaan mun rakas mummi lyhensi niitä, koska muuton aikana kokeilin laittaa... mutta perkule ne olivatki ihan liian pitkät. Myös taulun viereen tulleet pienet hyllyt ovat uudet,  saatiin ne mister X:n siskolta. Mainitsin aikaisemmin, että eilen ikeasta tarttui matkaan peili ja lamppu.. Ja ne löysivät paikan makkarista.. Meillä on yksi peili makkarissa, jota oon aina siirelly sinne missä meikkaan, mutta se on raivostuttavaa, jotenka halusin itselleni pöytäpeilin. Myös makuhuoneen hyllyt ovat saaneet uutta ilmestystä, ennen siellä oli kasveja & kynttilöitä, mutta siirsin olohuoneesta valokuvat .


Olo huoneessa ei ole mitään uutta, paitsi rullaverho. En tiedä huomaatteko? Tänää päätin siivoomisen ohella vaihtaa olohuoneen vihreät verhot mustiin, koska syksy on tulossa. Jouluksi haluan kyllä ehdottomasti puaniset panelit, hih :) Pystyssä oleva hylly vaihtoi paikkaa oikeasta reunasta vasempaan ja mielestäni paaaaljon parempi. Tuolla kulmassa missä näkyy noita oksia, meillähän oli siinä ennen lasivitriini, mutta se tänään hajosi, eikä mua harmita itseasiassa ollenkaa. Joudin kyllä karsimaan mun viinilaseista joitain pois, mutta ei se niin hankalaa ollut... ai ei vai :D Ja valkoisen kukan kultani toi minulle tänään <3 


Mitäs piditte ? Tykkäättekö te sisustaa ? Postaus toiveita ? 


xoXo Hanna

2 kommenttia: