maanantai 26. elokuuta 2013

lovely day

 Moikka kaikki ihanat! Minkälainen teidän viikon aloitus on ollu ? Aikasemmin taisinki jossain postauksessa kirjottaa, että pientä masennuksen poikasta on ollut ilmassa ja tuntuu ettei mikää onnistu. Mutta tänää taas asiat on paremmin ku hyvin :) Mulle soitettiin yhdestä hakemastani työpaikasta (en kerro vielä mistä, ennen kuin tiedän miten asian kanssa käy.. pidän teidät jännityksessä) ja työ haastatteluun menen torstaina ! :)) 
Töiden jälkeen tultiin kotii ja siivottii hieman.. Koirista lähtee yllätävän paljon karvaa tällä hetkellä ja koska pikkukoira pissaa ja kakkaa sisälle saa lattioita olla koko ajan pesemässä, mutta eipä tuo haittaa. Käytiin koirien kanssa ulkona ja otettiin pienet tirsat.  Mister X:n koko palkka ei tullut viime perjantaina kokonaan, vaan loput tuli tänään ja mullakin oli rästissä pari palkkaa. Sen kunniaks, että rahat oli tullu tilille lähettiin käymää kaupoilla. Mukaan ei tarttunut kuitenkaan mitään ihmeitä, lähinnä sellaisia asioita mitä kummatkin tarvitsevat. 
Paita / H&MBoxerit / H&MHuivi / GT 

Neule / GT 

Tein mulle aamiaiseks valmiiks pienen smoothien jonka heitän enenn töihin lähtö nassuun. Ainut, että unohdin maitorahkan kaupan hyllylle, enpä mä antanut sen haitata :) 

AINEKSET : 
- Omenamehua
-Avokaadoa 1kpl
- Kurkusta puolet
- Kiiviä 2klp
-Banaania 1klp

- Hanna :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti