sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

my weekend

Moikka. Mites teidän viikonloppu meni ? Itselläni on ollut taas pitkästä aikaa todella ihana viikonloppu.  Lauantai aamuna herättii hyvissä ajoin ja aloin laittautumaan. Olin päättäny perjantaina, että haluaisin pitkästä aikaa meikata ja laittaa hiukset, kun lähdimme leffaa.  Käytiin ennen leffaa syömässä flamingon amarillossa. Me ei kauheen useesti käydä syömässä ulkona, koska rakastan itse kokeilla ja tehdä kaikkia ruokia. Ruoka oli hyvää, mutta oli sen hintastakin..  Näytös mihin menimme alkoi 15.30.. Näin leffasta alun ja loput ajasta nukuin, jotenka en tiedä oliko leffa hyvä vai ei.. Tässä on hyvä syy miksi en käy leffassa.  

Mulla on ollut kauhee kriisi mun ulkonäön kanssa, koska oon lihonu siihen nähden paljon minkä kokoinen olen ollut aikasemmin. Jotenka en haluaisin aina pukeutua suurinpiirtein jätesäkkiin...  Jotenka puin mun rennot housut ja ihan vaan topin päälle. 

Leffan jälkeen tultiin himaa ja kaikki olimme jotenki ihan poikki. Olin kuitenki meikannu, jotenka ajattelin käyttää tilannetta hyväksi, niimpä räpsin itestäni muutaman kuvan pitkästä aikaa :) Myöhemmin illalla alettiin nikon kanssa höpöttelemään ja mister X heitti mut nikon tykö. Siellä oli myös jonna ja melina. Oli pitkästä aikaa ihan lähteä tuulettumaan, vaikka oonki todella huono nykyään dokaamaan. Mentii nikon ystävän miehen 30-vuotis synttäreille, josta suuntasimme Summer Heatiin... Omasta mielestä paikka oli ihan paska, jotenki odotin jotain ihan muuta.. Henkilökunta oli ihan perseestä ja epäkohtelioita, vai johtuko se siitä, etten ollu kännissä. Kyllä mä siellä tanssin ja olin hengessä mukana, vaikka en ollukkaan humalssa. Mun mielestä baarissa on kiva olla selvinpäi. Ilta ei mennyt ihan nappiin, paska palvelu baarissa, niko ja melina riiteli, joku nainen alko kuvaamaan, seurauksena, että siitä nous tappelu... Nainen puri melinaa sormesta ? - Tosi kypsää.. Noh, ei siinä vielä kaikki... Päästään sokoksen mäkkii.. Eiköhän sielläkin jonkinlaista sana harkkaa tule.. Mutta en voi väittää etteikö olisi ollut hauskaa. Kiitos murut ihanasta illasta. 


Koko asuni koostuu H&M tuotteista 
Lehmät lähtemässä laitumelle ;)


xoxo Hanna
ps. kauniita unia 

1 kommentti:

  1. :DD Ihmettelen miks mulla on siitä mulkusta työntekijästä ja niistämäkkärin jätkistä kuva,mut ei siitä kuka puri mua sormesta :DD

    VastaaPoista