torstai 18. heinäkuuta 2013

Ostoksia + ihana uutinen

Moikka taasen. Ajattelin tulla vähän kertomaan meijän eilisitä ostoksista. Kuten aikasemmin kerroinki, että mister X:n poika on meillä 2vk hoidossa päätimme käydä kaupoilla hakemassa vähän tekemistä. Moni aina miettii sitä, että oon 19-vuotias ja vietän nykyään rauhallisia "Perhe"iltoja / päiviä. Musta on ihanaa vaan olla rakkaiden kanssa ja tehdä yhdessä asioita. Mister X:n poikahan on 8-vuotias ja voin kertoa, ettei aluksi ollut helppoa. Vaikka rakastanki lapsia, niin 8-vuotias on ihan eriasia kuin 1-5 vuotias. Poika ymmärtää jo joitain asioita ja tajuaa.. Luulin sen olevan helppoa, mutta ei se ollut.. Varsinkaan kun mister X:n exä ei tehnyt sitä helpoksi. Vuosi on jo kulunut ja meillä menee "perheenä" hyvin. 
Meillä on tulevaisuuden haavena hommata yhteinen lapsi yms, mutta ei vielä toistaiseksi, vaikka molemmat sitä kovasti haluaisimme..  Ajattelen muiden sanomisia.. Ja elämässäni on eräs ihminen joka pystyy kontrolloimaan mua väkisinki, koska olen kiltti. Ja kyseessä ei ole äidi :) Äidin mielestä elän omaa elämää ja teen itse ratkasuni. Ihana tää mun avautuminen tähän välii :D 

 Elikkä eiliset ostokset painottu enimmikseen mister X:n poikaa. Jolle ostimme kasan vaatteita, koska hänellä ei ole meidän luona, jotta ei tarvitsis joka kerta raahata tavaroita mukanaan.. Sain kyllä itselleni myös yhdet farkut Ginasta ja hiusten hoitotuotteita + pinkin kynsilakan :) Musta oli aivan ihanaa käydä yhdessä ostamassa pojalle vaatteita, olo oli kuin äidillä :) Odotan sitä päivää, kun pääsen kunnolla ostelemaan pienen pieniä vaatteita.  Mukaan myös tarttui 2 peliä anttilasta. Meillä on ennestään afrikan tähti ja kimble, mutta ollaan pelattu niitä jo niin paljon, ettei jakseta enään. Pelit on kiva yhteinen puuha. 

Mun pikkusisko tuli meille jo eilen kyläilemään. Sain mun rakkaani tänne meille vihdoin ja viimein. Mullahan on siis 2 siskoa, mutta toinen asuu tampereella niin tulee nähtyä harvemmin. Olen meistä siis vanhin. Nuorin sisko asuu täällä helsingissä, mutta kesän aikana ei ole tullut kauheesti nähtyä.. töihin tottuminen vei aikaa, mutta nyt duunit menee rutiinilla. Ainut mikä mua harmittaa, että mister x, hänen poikansa ja mun sisko voivat valvoo myöhää, kun mä meen jo 8-9 aikaa nukkumaan.. Kaikista inhottavinta tässä on se, että mun kello soi siinä viiden aikaa ja kaikki muut kääntää kylkee... NIIIN VÄÄRIN!!!!!  Viikonloppuna nukunu pitkään.. (eli herään pirteenä viiden aikaa) 


ANTTILA

ANTTILA

GT

SUKAT JA BOXERIT LINDEX

LINDEX

KAIKKI PAIDAT LINDEX


SKOPUNKTEN

LINDEX

MYYRMANNIN KAMPAAMO LIIKE CLIPS + KYNSILAKKA ANTTILA 

En kestä tätä onnen määrää. Lunan vanha panta ja hihna saa uuden käyttäjän <3 koska kaikki on lapsia vastaan, me hankitaan eläimiä <3 
 Kerron tarkemmin ensi viikolla :) Meidän uus baby tulee 10 päivän päästä kotiin. Pidän teidät jännityksessä.xoxo Hanna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti