tiistai 16. heinäkuuta 2013

IKEA / SILVOLA + ostoksia


Moikka. Lupasin eilen, että oisin tehny postauksen oloasusta jonka ostin Cubuksesta, mutta en kerinnyt. Mister x:n poika tuli meille 2vk hoitoon. Eli tiedossa on rentoa "Perhe" elämää + rakas pikkusiskoni tulee meille viikonlopuksi yökylään, tarkoituksena on käydä leffassa yms. Itse asiaan... Auringon oton jälkeen tulin himaa ja lähdimme uimaan Silvolaan. Ollaan etitty hyviä koirarantoja, mutta ei ole oikein löytynyt. Silvolassa (lähellä kaivokselaa) on todella kiva pieni uima paikka ja sieltä myös löyty toidella ihan koirien uitto paikka, ONNEKSI ! Meidän vauva rakastaa vettä ja oli ihana päästä sen kanssa pulikoimaan.  Tänään töiden jälkeen mun oli tarkoitus nähdä pitkästä aikaa Nikoa, mutta nikon sukulaisia oli tullut norjasta suomeen, jotenka ei pystytty näkemään. Seurauksena, kun tulin himaan niin otin 2h päikkärit. Asumme nykyää mun äidin vieressä ja äiti käy harvasen päivä juomassa kupposet kahvia. Saatiin joku ahaa elämys, että lähdetään ikeaan. Ajattelin päivällä, että olisin tehnyt pojille mustikkapiirakkaa, mutta en omistanu vuokaa, nii en voinu tehdä.  Ikeasta tarttui mukaan seuraavat : 

Kasvi + ruukku
Koriste kiviä (oon ihan rakastunu hommaamaan kotiin aina pientä kivaa koristamaan)
Maljakko
PIIRAKKA VUOKA 


Toistaakseni itseäni, lupasin eilen postata uudesta asustani..  Otin myös kuvia muista mitä olen kesän aikana ostanut :) 

CUBUS 


H&M

CUBUS


LINDEX

GT

CUBUS


Ja asiasta kolmanteen. Alotan huomenna dietin.. Teen sali ohjelman ja kirjoitan ruokapäivä kirjaa.. Hyvästi läskit, aijon tulevaisuudessa ottaa kuvia kehityksistäni ja siitä mistä lähdin liikkeelle + varmaan tulette näkemään treeni- ja ruoka kuvia :)

XOXO Hanna
ps. Saa antaa palautetta ja ideoita mistä haluaisitte mun kirjottavan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti