perjantai 15. helmikuuta 2013

Oon ollu niin laiska kakka, etten oo jaksanu kirjottaa. Tää viikko on ollu hyvä ja huono. Ensinnäki en oo jaksanu käydä koulussa ollenkaa.. Koko viikon aikana yhteen lasketut tunnit on 4h.. mun opiskelu motivaatio on tyystin kadonnu. Mulla alko tänään loma ja se kestää viikon. 25.2 mulla alkaa työssäoppiminen; Kuntoutuksen tukena ja mikä on ihan parasta PÄÄSIN päiväkotiin. Rakastan lapsia ja ne ovat se mun juttu :)  Tällä viikolla oli myös ystävän päivä !? kai muistitte ystäviänne!? Mä ainakin muistin! Mulla on yleensä yksi superhyperläheinen ystävä kenelle annan lahjan ja se oli tänä vuonna Niko ! 
Niko on mun tän hetkinen "parasystävä" kelle voin kertoa paskanväristä häpykarvaan saakka asiat! Oon treenannu hullun lailla ja toivonki etttä tuloksia alkais näkymään kuukauden päästä edes pikkasen !  En jaksa kirjottaa mitään erikoista, kun itseasiassa ei edes ole. Oon pitkästä aikaa oman kullan kanssa kotona perjantai iltana enkä paardeilemassa DTM:ssä.

Muutama kuva tältä viikolta ; 










2 kommenttia:

 1. Moikka Hanna, oon jo jonkin aikaa seuraillu blogias ja oon tykänny sun kirjotuksista tosi paljon :)

  Ostin itekki noi Nivean uudet suihkusaippuat, tuoksu niin hyvälle jo kaupassa. <3

  Mitä liimaa muuten käytät noiden irtoripsien kanssa?

  VastaaPoista
 2. Moikka ! Voi kiitos paljon :) Noi suihkusaippuat on ihan huippuja, varsinki toi öljymäinen ja tuoksu ! Siinä paketissa tulee yllättään hyvä liima. Se on tosi vahvan hajuista ja mulla nyt on viikon jo pysyny ripset silmissä, saattaa jopa kuukauden kuhan ei revi niitä :)

  xoxo Hana :)

  VastaaPoista