perjantai 11. tammikuuta 2013

morkkis

Moikka ! Mulla on kauhea morkkis siitä, etten ole ehtiny kirjottaa tänne. Mun piti kirjottaa ja laittaa kuvia kuluneesta vuodesta, mutta nyt vaikka vuotta on ollut peräti 11 päivää aijon silti kertoa pienesti edellisestä vuodesta.

Elikkä ensimmäisenä täytin 18-vuotta, jota olin odottanu ihan hirveesti. Tapasin uusia ihmisiä ! Hain bb:seen, (enkä kerrokkaan siitä enempää;))tulin raskaaks, rakastuin "Julkkikseen", olin kesä töissä, biletin, vietin railakasta elämää, muutin pois kotoolta, menin kihloihin, muutin mieheni kanssa yhteen, hankin koiran, värjäsin tukkaa ja yms.

Mun 18-vuotis synttärit ei onnistunu suunnitelmien mukaa, mun kavereista ei kukaan tullu.. Joka mua harmitti.. Onneks mulla on ihana isosisko ja sillä paras mies, jotka lähtivät juhlimaan mun synttäreitä. Kotona järjestettiin kakkukestit yms.


Laihdutin hullunlailla ja treenasin ! Sain hyvät tulokset aikaa ja olin todella onnellinen ulkonäöstäni !
huhtikuu 2012

Kävin seiskan bileristeilyllä parikin kertaa ja hauskaa oli ! Rakastuin siellä erääseen ihmiseen ja tapailin häntä.. Tulin hänelle raskaaksi ja tein abortin, myin jutun hymy-lehdelle. (joku varmaa miettii miksi kerron, tai haluan mainostaa, kyse ei ole siitä.) Olin kerran kutsu vieraana kyseisellä risteilyllä äitini kanssa, kiitos siitä seiskan kuvaajallle Tomille :)
Minä ja Tomi
Oon aina halunnu tautointia ja pelkäsin ihan hirveesti.. Päätin kuitenki....Olin menossa erääseen haastatteluun ;) 

Kesällä lihosin....

Mutta yksin parhain asia mitä tapahtui 2012, että Nikosta tuli mulle  yksi kaikkein tärkein ihminen ! Kreisi bailattii hullusti ja se tuki mua asioiden suhteen.. Kuten abortin, tosin niko vitsaili, että voi ostaa koiran rattaat ja viedä lasta ulos ja laittaa londonin & milon rattaisiin, nii pääsee bussilla ilmaseks ! Ihan huippu, jopa mun äiti rakastu ihan täysin.. Aina ollu vähän niin ja näin nikon kannalla, mutta juhannuksena istuttiin iltaa Nikon resisdenssissä ja mieli muuttu ! Kiitos rakas, kaikesta <3Kaikkein paras asia mitä tapahtui ! Kaiken ikävän jälkeen RAKASTUIN kesätöissä erääseen ulkoalue mieheen korvia myöten.. Ajattelin, että meidän jutusta ei tulisi mitään, koska on 30-vuotias ja hänellä on 7-vuotias poika ! Mutta toisin kävi.. Nyt olen onnellisesti kihloissa ja hyvässä parisuhteessa mitä en olisi ikinä osannut odottaan. Rakastan häntä ja hänen perhettä, enkä ole koskaan tuntenut tälläistä tunnetta. Voin olla oma itteni ja hän hyväksii minut menneisyydestäni huolimatta, ei olisi asiaa mitä hän ei tietäisi. Meillä on yhteinen Luna vauva <3 Ja yhteinen koti 

xoxo Hanna 
Hyvää alkanutta vuotta kaikille 1 kommentti: