keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hiukset ja kynnet kuntoon

Otsikko kertoo todella paljon. 

Tästä kuvasta on melkein kaks vuotta. Ja en ymmärrä miksi menin värjäämään mustaks, koska  noi oli todella ihanat. Tällä hetkellä tavoitteilen samaa väriä. Parhaillaan raita-aine päässä. 


Tänään kävin mannissa hakemassa silver shamppoota ja suihketta.  Ja koska tällä hetkellä on menossa kampanja 3+1, niin päätin käyttää sitä, jotenka yksi shamppoo tuli ilmaseksi. 
Pienet tuotteet kuuluvat myös kampanjaa, jokaiselle 3+1 tuotteen ostajalle, 3 matkatuotetta jotka saa itse valita. Itse otin pienen hiusäljyn, hiuspuuterin ja lemppari shamppoon.  Nyt tarkoituksena olisi vaan käyttää tuotteita ja olla värjäämättä hiuksia. 


Cittarissa kävin pyörähtämässä ihan huvikseni ja on pitkään valittanu, kun mun kynnet eivät kasva ja jos kasvaa ovat todella hauraat. Töissä ne katkee hetkessä ja oon kyllästyny liimailemaan kynsiä tai tekemään geeleillä, koska se kuluttaa omaa kynttä, jotenka nyt aijon kokeilla Mavalan -Nail Shield tuotetta, saa nähdä onko tästä mitään hyötyä.

En yleensä usko näihin höpöhöpö pillereihin, mutta ajatelin nyt kokeilla. 1 tabletti 3 päivässä, katotaan onko kuukauden päästä mitään tapahtunut. 

Ja koska sunnuntaina on isänpäivä niin ostin kortin valmiiksi. Ihastuin kortissa lukevaan tekstiin, joka on mangeetti. ! 

ps. Löysin eilen ihan mahtavan kämpän ja hakemus laitettu ! Nyt vaan varpaat ja peukut pystyyn, että saataisiin se. 3h+S ja omapiha, neliöitä 73 !! ja parasta tässä kaikessa se on, että muuton pystyy suorittamaan kantamalla tavarat ;) 
xoxo Hanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti