torstai 1. toukokuuta 2014

Puhelimen kätköistä

Moikka! On taas kulu hetki viimeisestä kirjoituksesta. Mistäs alottaisin... 

Viime viikonloppuna juhlin mun 20-vuotis synttäreitä. Oooolin todellla,tooodella humalassa, mutta mulla oli todella hauskaa. Kiitos kaikille ja Niko kiitos ihanasta lahjasta, love ya. 


Mun juhla luukki 

my best friend now and forever

Ryhmä rämä Alkuviikko meni tosi mukavasti. Töitä, treeniä,kotia,koiria ja tiukkaa ruokavaliota ;)  Käytiin pari päivää sitten hommaamassa Elisa viihde, koska oon niin kyllästyny tappelemaan tän meidän mokkulanetin kanssa.. Noh, otettiin siihen päälle joku kanavapaketti ja porkkana koko jutussa oli se, että saatiin 2 lippua suomi-venäjä harjottelu peliin. Ollaan käyty tällä viikolla tiuhaan tahtia salilla ja lenkeillä, kyllä musta vielä saadaan sama tytti ! 
chillausta sängyssäIlta treenien kalorit, olin niin kuollu. Mutta samalla tyytyväinen 

normi selfie xDNii ja hei hyvää vappua näin jälkikätee.. Itsellä meni toi vappu vähän ohi... nukuin koko eilisen illan, ups.. Mutta tänään siis oli se lätkämatsi. Me ei olla mister x:n kanssa tehty tai käyty missään kahestaan juuri ollenkaa, mutta tänään päästii. Oli ihan mahtavaa. Lätskätä en ooo ikinä tykänny saati käyny matseissa ollenkaa, mutta tänää mä jotenki tykästyin siihen touhuun ja olin innokkaana yleisössä heiluttamassa mun huivia ja hurraamassa :D Suomi voitti 2-1 pelin !  Hyvä me... Matsin jälkee mentiin myrtsin cicosii syömää salsa burgerit !! Oli niiiiiiiin hyvää :) 
Tää oli nyt aika sekalainen postaus, mutta en jaksa tehä parempaa.. Nyt kömmin sänkyy kattomaan CSI:tä ja huomenna taas töihin ! 

xoxo Hanna, pusss 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti