keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

kuulumisia + kaivakaahan kamut kalenterit esiin

Moikka! Pari kuvaa viime viikonloputa.. Tehtiin pieniä hankintoja ikeasta.. Ensinnäkin mua on raivostuttanu meijän eteinen, koska siinä oli niin järkyttävä naulakko..  Kattokaa nyt.. pienellä hankinnalla voi saada ihan eri näköseks. Tottakai hankin ikeasta pari onnen bambua, maljakoita jne.. Toinen, tän asunnon parveke on ihan hirvee. IHAN V***N ruma.. nyt kevään aikana se on tarkoitus laittaa kuntoon ja haluunki sen täyteen kukkia.. Hommattiin pari tuolia ja pöytä..

...Mulle kuuluu tällä hetkellä tosi hyvää :) Oon koko ajan niin hyvällä tuulella ja eilen alko loma.. enään 9h niin matka kaukaiseen maahan alkaa. Nyt kaverit kaivakaahan ne kalenterit esiin ja merkatkaa perjantai 29.4.2013 hannan 19-v Birthday partyt !

Oon siis ajatellu, että kutsuisin muutamia mun kavereita meille istumaan iltaa ja täältä sitten baari. Ja varsinki NIKO : Älä hätäänny oon järkänny asian niin, että mister x:n kanssa tullaan hakemaan sut ja tarvittaessa muitakin, jotka asuu tässä lähellä ! Viinaa ja ruokaa riittää! Hassua ajatella, että siitä on kohta vuos kun täytin huikeat 18-vuotta! 


Nyt jatkan pakkaamista ja valmistautumaan henkisesti 14h automatkaa !
Otetaan kummatki kannettavat mukaan, jotenka aijon postata reissun päältä! Tulee niin huikee reissu olemaan.
xoxo Hanna pus, love ya 

1 kommentti: